Borettslaget og bolighus

Borettslag skal være gode og trygge bomiljø. Å redusere skader på personer, bygninger og materiell bør være et overordnet mål for alle beboerne til enhver tid. Det kan være vanskelig å gjøre dette alene, men sammen som et borettslag kan man sørge for at det er trygt for alle beboerne – i alle aldre. 


Bygninger

I et borettslag bor det mange familier og individer i en og samme bygning. For at det fungere optimalt må alle ta ansvar og gjøre sin del. Vi ønsker å hjelpe deg på vei, slik at du kan hjelpe til med å gjøre borettslaget enda tryggere, se her.


Uteområdet

Mange tar ofte i bruk utearealet i borettslaget sitt, og ikke minst er viktig at det ser fint og innbydende ut. Gressplener, lekeplasser og parkeringsplasser - det er mange arealer å se til, men om beboerne i felleskap kan sørge for at det er trygt for alle vil det være med å øke samholdet. 

For å få en oversikt over hva som bør gjøres kan du se her.


Hage

Vi liker å tilbringe mye tid utenfor husets fire vegger – i hagen vår. Dette er et område hvor barna kan oppholde seg og leke fritt uten fare for trafikk og biler. Det er derimot andre mulige risikoer i hagen som vi bør være oppmerksomme på. 

Vil du få se hva du kan gjøre for å forebygge mulige skader i hagen, se her